lørdag 24. november 2007

Noen jeg bare må takke før jeg reiser

Nå må jeg skrive ned noen ord, rett og slett fordi jeg er helt og fullstendig rørt!
Den responsen som har kommet har vært helt utrolig, jeg må takke for hjelpen jeg har fått før turen!

Først vil jeg takke noen fantastiske mennesker som holder til i Kviteseid i Telemark, jeg nevner ingen navn, fordi jeg ikke har spurt om tillatelse. Men, de har bidratt med penger som skal gå til innkjøp av geiter, å det er bare helt fantastisk! Jeg kommer til å ta kontakt med læreren på en av skolene for å få han til å ta meg med til de stedene som de har det aller verst, så skal de få seg ei geit! Disse menneskene har ikke bare bidratt med penger, men en støtte som jeg setter så utrolig stor pris på, jeg tenker på ordene deres veldig ofte, å det gir meg stort mot til å gå på videre for den store drømmen. Tusen hjertelig takk skal dere ha!! Dere er virkelig noen skjønne mennesker, engasjementet deres rører meg!

Så vil jeg gi en STOR takk til Puma!
De har bidratt med 6 digre esker proppet fulle med sko i diverse modeller og størelser.
Sko trengs virkelig i Gambia, så dette kommer til å bli en stor glede for de!
Disse skoene kommer også til å bli delt ut der de har det aller verst, nå får de skikkelige kvalitetssko, som kommer til å passe på føttene deres.
Nå slipper de å trenge føttene ned i et par utslitte sko som som er alt for små, fordi det er alt de har. Helt fantastisk! Tusen takk!
Gleder meg til å vise bilder av dette.

Så vil jeg takke min aller nærmeste familie og de nære vennene mine.. For uten de hadde jeg aldri kunnet reise.
Før jeg bestemte meg for å drive med dette, så forhørte jeg meg med familien min, rett og slett fordi at dette er noe som berører deres liv like mye som mitt. Deres holdninger og tanker betyr veldig mye for meg. Dessuten må jo de slite med meg i den tiden jeg er hjemme, det er ikke bare, bare! Blir MYE prat om Gambia.

Da har jeg fått noen ord på tankene mine.




... Igjen, tusen, tusen takk!!!

2 kommentarer:

Ida sa...

Kjempe bra med respons!!

Håper du har det kjempe fint der nede nå, gleder meg til å høre hvordan du har hatt det!

Anonym sa...

Hallo,

Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

Irrua-spesialistundervisningssykehus.